MOLITVE U ČAST BOŽJEGa MILOSRĐA

Molitva. Duša se molitvom naoružava za svaku bitku. U kakvom god da je stanju duša, mora moliti. Duša čista i lijepa mora moliti, inače bi izgubila svoju ljepotu; moliti mora i duša koja teži čistoći, inače je ne bi postigla; moliti mora i tek obraćena duša, inače bi se ponovno vratila na staro; moliti mora i grješna duša, duša ukaljana grijehom, da bi mogla ustati. I nema duše koju molitva ne bi obvezivala jer sve milosti izviru iz molitve. (Dn. 146)

KRUNICA BOŽJEGA MILOSRĐA

Isus: "Neprestano moli ovu krunicu koju sam te naučio. Tko god je bude molio primit će veliko milosrđe u času smrti. (...) Makar bio i najokorjeliji grješnik, ako samo jednom izmoli ovu krunicu imat će pristup milostima moga beskrajnog milosrđa." (Dn. 687)

DEVETNICA

"Danas sam započela devetnicu Božjemu milosrđu. Drugoga dana devetnice vidjela sam sliku kao da je živa, urešenu zavjetnim darovima, i vidjela sam veliko mnoštvo ljudi koje ovamo dolazi. Mnoge vidjeh usrećene." (Dn 851)

ZAZIVI BOŽJEGA MILOSRĐA

"Božja ljubav je cvijet, a milosrđe plod." (Dn. 949)

ČIN POSVETE SVIJETA

"U Božjem milosrđu svijet će pronaći mir, a čovjek sreću." (Ivan Pavao II.)

RAZNE MOLITVE U ČAST BOŽJEga milosrđa

"Danas nakon sv. Pričesti Isus mi je rekao: Kćeri moja, daj mi duše. Znaj da je tvoj zadatak (64) osvajati duše molitvom i žrtvom i poticati na pouzdanje u moje milosrđe."(Dn 1690)