Biografija svete Faustine – posebna ponuda u Kršćanskoj sadašnjosti!

Svima koji se žele bolje upoznati sa svetačkim likom sv. Faustine, od srca preporuka: knjiga Sveta Faustina. Biografija svetice Ewe Czaczkowske u izdanju Kršćanske sadašnjosti. Prigodom Godine sv. Faustine Kršćanska sadašnjost daje popust od 40%, pa ju je za 18 eura moguće nabaviti u svim knjižarama i web knjižari Kršćanske sadašnjosti.

„Svetište u Łagiewnikima, u kojemu se nalaze slika Milosrdnog Isusa i grob sv. Faustine Kowalske, godišnje posjeti oko dva milijuna hodočasnika iz više od 20 zemalja svijeta. Poslanje sv. Faustine nije završilo. Ono traje…“, riječi su to kojima završava knjiga Sestra Faustina. Biografija svetice, ali koje itekako pozivaju na jedan plodonosan početak. Jer doista, priča o Božjem milosrđu, kao i o sestri Faustini, itekako traje. 

Uz spomendan sv. Faustine, 5. listopada, koračamo i bliže završetku Godine svete Faustine koja će svoju završnicu imati u Mariji Bistrici 21. listopada, svečanim euharistijskim slavljem koje će predvoditi mons. Giorgio Lingua. Deseti je to nacionalni susret štovatelja Božjega milosrđa koji se održava uoči spomendana sv. Ivana Pavla II. (22. listopada), a uz kojega je priča o svetoj Faustini također vezana. Jedan od plodova pontifikata Ivana Pavla II. upravo je taj što su milijuni vjernika otkrili Božje milosrđe. Zasluga je Pape Poljaka i uključivanje štovanja Božjega milosrđa u središte vjerskoga života, njegov razvoj i produbljivanje nauka o Božjem milosrđu. O svemu tome govori nam i knjiga Sestra Faustina. Biografija svetice koju Kršćanska sadašnjost upravo ovih dana posebno ističe. Knjiga se do 21. listopada može pronaći po 40 % sniženoj cijeni, čitatelja uvodi svijet čudesnog poslanja sestre Faustine, njezine razgovore s Isusom, detalje iz Dnevnika, svjedočanstva ljudi koje je susretala…

Knjiga Sestra Faustina. Biografija svetice rezultat je višegodišnjeg novinarskog i povijesnog žara autorice Ewe K. Czaczkowske na čak 495 stranica, a otkriva nepoznate činjenice iz života s. Faustine i razotkriva tajne širenja štovanja Božjeg milosrđa. Na hrvatski ju je jezik prevela Jelena Vuković, tajnica Koordinacije štovatelja Božjega milosrđa. Radnju prati kronološki i prema kretanjima s. Faustine (Głogowiec – Świnice Warckie, Aleksandrów, Łódź, Varšava, Krakov…), vrlo iscrpno prikazujući ovu sveticu, ne ostavljajući ravnodušnim onoga tko knjigu primi u ruke.

Knjigu pogledajte ili naručite u knjižarama web knjižari Kršćanske sadašnjosti, po promotivnoj cijeni do 21. listopada.