Ljubite jedni druge! Pročitaj i daruj drugima… (1)

Vrijeme u kojem živimo na poseban način poziva preispitati same sebe, svoju vjeru, svoje pouzdanje u Boga… uspostaviti “dijagnozu” da bi se pronašao pravi lijek… za Vječnost s Bogom! bozjemilosrdje.net u tom preispitivanju samih sebe nudi na pomoć predivne i sadržajne tekstove… Namijenjeni su svakome! Jer, vrijeme je obraćenja…

Pročitaj i daruj drugima :)…

BITI ATEIST? POTREBNA JE SNAŽNA VJERA?
Ljubite jedni drugeVjera / By admin / November 10, 2020

Ateizam može za mnoge ljude biti svojevrsna etapa na putu iskrenog traženja istine. U nekim, pak, slučajevima nije toliko rezultat nedostatka znanja već i plod suludog kršenja moralnih normi i ljudske oholosti te djelovanja zloga duha koji je „lažac i otac laži“ (Iv 8, 44) i koji na svaki način nastoji falsificirati istinu o Bogu i čovjeku u ljudskoj svijesti.


UZORI MLADIMA: bl. CHIARA LUCE BADANO
Ljubite jedni drugeMladi / By admin / November 8, 2020

Vršiti volju Božju
Samo je jedan put do istinske sreće – predanje Isusu…Taj nam put pokazuju brojni mladi sveci. Među njima i Chiara Luce Badano, proglašena blaženom 25. rujna 2010. godine.


OBRANITI LJUBAV!
Ljubite jedni drugeMladi / By admin / November 10, 2020

Razglašujte svijetu „radosnu vijest o čistoći srca i svojim primjerom života naviještajte poruku civilizacije ljubavi“. Ovaj vrlo važan zadatak povjerio nam je svima, a osobito mladima, sv. Ivan Pavao II.

ZDRAVLJE POD SVAKU CIJENU?
Duhovne opasnostiLjubite jedni druge / By admin / November 10, 2020

Svi bi htjeli biti zdravi, bogati i mladi. Bog je stvorio čovjeka zdravog i sretnog – tek od trenutka kada je osim dobra želio upoznati i zlo, čovjek je u svijet uveo grijeh, a zajedno s njim bolesti, trpljenje i smrt.

NEPROCJENJIVO BLAGO…
Ljubite jedni drugeObitelj / By admin / November 10, 2020

Supružnici posjeduju neprocjenjivo blago, a to je sam Isus Krist u sakramentu ženidbe. Sve svoje probleme trebaju povjeriti Isusu jer će ih jedino uz njegovu pomoć biti u stanju prevladati.SVJEDOČANSTVO: POBAČAJ KAO LIJEK!?
Civilizacija života/smrtiLjubite jedni druge / By admin / November 10, 2020

„Ako odlučite ipak roditi, bit će to biljka, a ne čovjek. Zar ne shvaćate što to znači? Uništit ćete time i svoju obitelj i svoj brak.“


SVJEDOČANSTVO: POUZDAJTE SE BEZGRANIČNO!
Ljubite jedni drugeObitelj / By admin / November 10, 2020

„Gospodine, Ti sve možeš“- tako se Isusu obraćala sv. Faustina. I uistinu je tako! Sama sam se u to uvjerila i sama sam primila veliku milost.


NEPROCJENJIV DAR DUŠAMA U ČISTILIŠTU
Božje milosrđeLjubite jedni drugeVjera / By admin / November 1, 2020

Smrt ne predstavlja kraj čovjekova života. Oni koji su – kako kažemo – „umrli“, u stvarnosti žive. Samo što su otišli na „drugi svijet“. Tjelesna smrt samo je kraj određene etape života. Umire tijelo, a besmrtna duša nastavlja život.